Priča o Janis O nama Povijest Obilježje Standard Janis Izbor štenaca Legla Galerija Zanimljiv Kontakt
TOPlist

Dobrodošli u "JANIS`S BROOD".

Pogledajte fotografije našeg malog Janis od rođenja, a mi ćemo biti sretni ako se odlučite gledati serijski i mladost. Možete naučiti nešto više o pasmini "Staffordshire Bull Terrier" s opcijom zagledao u povijesti, ali i predstaviti ovu iznimnu pasminu nema sumnje da je jedini pas svijet ima svoj karakter. znak čvor se koristi od strane vlasnika i uzgajivača Staffordshire terijeri u svijetu. Ova stranica je očito spremna za sve ljubitelje pasa, ali je posebno posvećena onima koji su zainteresirani za uzgoj Staffordshire Bull terijera. Kada sam spomenuo jedinstvenost ove pasmine treba dati isti dah da je jedina pasmina u prirodi, "apsolutno pouzdan". Možete li sada reći da je previše hvali. Ali kad sam to već, pa ga podići ponovno. Od 1935, kada je pasmina službeno registrirana, činjenica da ne postoji slučaj poznato da napadaju ljude. Spominjem to samo zato što neki zasljepljujućih novinari i političari, to bi najviše željeli raditi neke "kanibala". Takav lažni nalazi se pokušava naškoditi pasminu, što je jedan - posebice djeca - najbolji i najbliži prijatelji uopće.Pre kao njegova rođenja, ali u osnovi uzgaja prijateljstva naroda, činjenica samo spominje, sada se može smatrati od njega u potpunosti odobren. Njegova otvorena priroda i iskrenost su vrsta mjera pristupa čovjeku. Neki ortodoksni sljedbenici SBT, osobito bhakte koji dolaze iz sredine Engleskoj, tako sluha za ove pasmine, koji teško mogu razumjeti da postoje i druge vrste pasa. Engleska desnog centra, naime, kolijevka Staffordshire Staffy - kao što kaže i kratko. Njegova popularnost u Engleskoj je ogromna skupina terijera i apsolutno kraljuje. Posljednjih godina popularnost je počeo širiti u drugim zemljama Srednje Europe. Unatoč tome ili možda baš zbog, prije mnogo stoljeća da je njegov mišićavo tijelo, duh i uporan veliko srce pripremljeni su i dovela do borbe, danas je zaista odrastao u obitelji s djecom koji su strpljivi i odani prijatelj i pratitelj tijekom igre.
samo njegovo veliko srce i neograničena prijateljstvo možete čovjek vrlo brzo i onda ga se da se posvete u cijelosti.
Mogu vam njegov zaigranost, njegov aktivnost, i njegova poslušnost.
Možete li njegova hrabrost, njegova upornost, uključujući njegovu tvrdoglavost.
Možete li njihova predanost i prijateljstvo, ali većina će vam dati moje srce.
veliko srce malog psa bodybuilder nevjerojatno tolerantni i puni ljubavi djece. To je mali, veliki stari Staffy. Moćan, mudar, tolerantno, prijateljski i vjeran.
Iako u konačnici, sve pasmine pasa, osim kad su ispravno educirani, oni su izvrsni suputnici za ljude. Nije ni čudo da oni kažu da je za čovjekov najbolji prijatelj je pas.
Staffordshire Bull Terrier očituje na svakom koraku.